Режисьорът Брет Ратнър съди жена, обвинила го сексуално посегателство

Режисьорът Брет Ратнър съди жена, обвинила го сексуално посегателство
A A+ A++ A

Американският кинорежисьор и продуцент Брет Ратнър е подал искова жалба срещу една от жените, обвинили го в сексуални посегателства, съобщават световните агенции.

Ратнър е обвинил Мелани Келър в клевета и опит той да бъде опозорен. Според сведенията на сп."Холивуд рипортър", режисьорът, който е бил принуден да разтрогне договора си с "Уорнър брадърс" заради скандала, е подал жалбата си във федералния съд на щата Хавай.

Ратнър иска да убеди съдебната инстанция в това, че Келър се е опитала да опетни репутацията му с поста си във Facebook от 20 октомври, в който го обвинява в изнасилване.

В сряда вестник "Лос Анджелис таймс" съобщи, че шест жени са обвинили Ратнър в сексуални посегателства и непристойно поведение. По думите на пострадалите, сред които фигурират актрисите Наташа Хенстридж и Оливия Мън, инцидентите са се случили в частни домове и на снимачните площадки.

След скандалната публикация Ратнър се отказа да продуцира филма "Щиглецът" по романа на американската писателка Дона Тарт. От "Уорнър брос" заявиха, че не възнамеряват да продължат срока на контракта си с Ратнър.

Обвиненият в сексуални посегателства режисьор е заснел ленти като "Час пик", "Х-Мен: Последният сблъсък", "Херкулес" и др., припомнят агенциите.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници