Атаките на Корнелия Нинова сближавали ГЕРБ и патриотите

Атаките на Корнелия Нинова сближавали ГЕРБ и патриотите
A A+ A++ A

Нормално е опозицията да заплашва с предсрочни избори. Дали ще има такива зависи от един фактор - дали коалицията ще се разпадне. Атаката на Корнелия Нинова не води до разделяне на управляващите, а напротив - притиска ГЕРБ и Патриотите един към друг.

Това коментира социологът Андрей Райчев в сутрешния блок на Нова телевизия, цитира news.bg 

От своя страна Георги Харизанов от Института за дясна политика изтъкна, че проблемът с атаките на Корнелия Нинова е, че липсва усещането за автентична кауза и за това защо БСП би била по-добра управляваща партия.

"Няма такова усещане. Извънпарламентарните партии може да нямат политическа тежест, но имат правдива кауза. Там има хора, които имат пълното основание да говорят за борба с корупцията. Докато Корнелия Нинова да говори за борба с корупцията е странно - според мен тя влага някаква ирония или ехидност в това", коментира Харизанов.

"Десните правеха две неща едновременно - Борисов ту беше мутрата, ту техният любимец, с който заедно ще победят комунизма. Това изяде главата на синьото. Това е шизофрения и се дължи на манията им за свръхвеличие. Сега обаче най-после отиват на стабилната позиция "Долу Борисов". Това е перспективно, но трябва да наберат сила", коментира още Андрей Райчев.

#Корнелия Нинова #ГЕРБ #Патриотите #Андрей Райчев #Георги Харизанов #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници