Борисов похвали министрите си пред младежите от ГЕРБ

Борисов похвали министрите си пред младежите от ГЕРБ
Премиерът не пропусна да спомене, че заложил ГЕРБ заради сигурността на страната, което правителството поело в най-тежката финансова икономическа криза. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов похвали министрите от кабинета си пред членовете на младежката организация на ГЕРБ.

„Ние сме младо правителство, млада партия и виждате колко много хора са се издигнали на каквито и да е длъжности," заяви премиерът по време на отчетно-изборното събрание на младежката организация на Политическа партия ГЕРБ (МГЕРБ), което се провежда под мотото „Успяваме в България", предаде bTV.

„Имаме министри, които ще останат в историята като най-добрите в сферата им – Цветанов, Дянков, Павлова, Добрев," заяви министър-председателят.

„Мога да продължа с всички, докато стигна до Рашидов, с който сме най-възрастни в кабинета. Всички са млади хора и се справят прекрасно," каза още Борисов.

Хвалбите към най-добрите министри продъклжиха с оценка за работата на вицепремиера Цветан Цветанов по отношение на вътрешната сигурност. Дянков също получи точка за „изключителната сделка".

Премиерът не пропусна да спомене, че заложил ГЕРБ заради сигурността на страната, което правителството поело в най-тежката финансова икономическа криза.

Вътрешният министър Цветан Цветанов отбеляза, че ГЕРБ е създадена като политическа алтернатива на статуквото от последните 20 години. Предимството на партията било в еднаквия старт за всички в нея.

На отчетно-изборното събрание на младежката организация присъстваха председателят на Народното събрание Цецка Цачева, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, председателят на МГЕРБ Моника Панайотова, депутати от парламентарната група на ГЕРБ.

#Бойко Борисов #Борисов #премиер на България #ГЕРБ #МГЕРБ #министри

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници