Бременна предизвика тежка катастрофа в София

Бременна предизвика тежка катастрофа в София
Шофьорката набрала скорост още от кръстовището с бул. "Витоша", където е оградено заради ремонт и колите вместо в четири ленти се движат в една. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бременна жена предизвика тежка катастрофа центъра на София. Инцидентът като по чудо е минал без смъртен случай.

Бременна шофьорка с черен "Мерцедес" връхлетяла изневиделица и първо помляла препречилия й се "Опел". Мощната кола спряла след като смачкала още три паркирали коли, в една от които имало и човек, предаде БНТ.

"Силен беше ударът. Аз бях там, на другата седалка. Не знам този "Мерцедес" беше с около 100-120 км/час като дойде. Ей там накрая - човекът пресичаше, ама ако е бил с 40-50 км/час, нямаше да се случи това," разказва свидетел на катастрофата.

Според очевидци "Мерцедесът" летял с над 100 км/ч и затова онемели от изненада да видят, че шофьорът е видимо бременна жена. Тя се отървала само с уплах, без драскотина, еърбегът си свършил работата.

Без подобна екстра обаче, шофьорът на "Опела" е бил приет в "Пирогов" с контузии в гърдите и корема, без опасност за живота.

"Мерцедесът" ударил "Опела", докато е пресичал ул. "Патриарх Евтимий", само половин метър по-встрани и е щял да удари директно шофьора.

Шофьорката набрала скорост още от кръстовището с бул. "Витоша", където е оградено заради ремонт и колите вместо в четири ленти се движат в една.

"Мерцедесът" минал през загражденията преди да дойдат машините и набрал скорост. Жената ударила 4 коли без да натисне спирачки.

#бременна жена #катастрофа #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници