Менда Стоянова: Антон Тодоров носи лична отговорност за думите си

Менда Стоянова: Антон Тодоров носи лична отговорност за думите си
A A+ A++ A

Антон Тодоров носи лична отговорност за думите си. Така председателят на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова коментира заплахите, които депутатът отправи към Виктор Николаев в ефира на НОВА. 

Тя заяви, че ГЕРБ и правителството се разграничават от отправените в ефир оценки както от страна на Тодоров, така и от вицепремиера Валери Симеонов.

„Антон Тодоров остава част от нашата парламентарна група. Всеки депутат носи отговорност за това какво изразява като мнение или позиция. Смятам, че той е един от цветистите ни депутати. Факт е, че той не си мери езика, дори в парламента. Народното събрание е място, което трябва да се уважава и всеки трябва да си преценява приказките и да работи професионално”, заяви Менда Стоянова.

"Пресслужбата на Министерски съвет е задължена да отразява различни позиции на премиера и вицепремиера. Тя е разпространена като позиция на Валери Симеонов, а не като позиция и решение на правителството. Той е част от кабинета, но в случая позицията е лично негова", каза Стоянова относно ултиматума на Валери Симеонов, искащ извинение от четири медии.

"Мисля, че и Антон Тодоров, и Валери Симеонов са доста свободни в изказа си. Правят опити да иронизират като търсят явно по-атрактивна форма. Имено във вашето студио тази ирония мина границите. Затова и се получи целият този отзвук”, допълни Стоянова.

#Антон Тодоров #Менда Стоянова #Виктор Николаев #ГЕРБ #Валери Симеонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай