Жозе ще обработва нешлифован английски диамант

Жозе ще обработва нешлифован английски диамант
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Мениджърът на Манчестър Юнайтед следи изкъсо изявите на 17-годишната звезда на Фулъм Райън Сесеньон. Специалния е готов да позлати англичанина, като го направи най-скъпия тийнейджър в историята на футбола. Той трябва да се раздели с 25 милиона паунда, за да притежава нешлифования диамант в отбора си, пише Sporta.bg

Наставникът на "червените дяволи" има грандиозен план за развитието на младежа, който направи истинска сензация, дебютирайки за Фулъм на 16 години. Португалецът иска да купи правата му и да го остави под наем в настоящия му отбор, за да може Сесеньон да продължи образованието си. Моу обаче трябва да се справи с конкуренцията на Тотнъм и още редица елитни английски тимове, които дебнат удобна възможност да атакуват таланта.

Сесеньон подписа първия си професионален договор на 17 и миналия сезон игра в 30 мача, в които се разписа невероятните 7 пъти. Той бе и с основна заслуга за спечеления трофей от европейското първенство с отбора на Англия до 19 години. Сесеньон вкара 3 попадения в турнира и завърши като голмайстор.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници