Габриела Петрова преди заминаването си на Световното в Лондон

Габриела Петрова преди заминаването си на Световното в Лондон
източник: pixabay
A A+ A++ A

„Искам да се класирам възможно най-напред. Много съм амбицирана и мотивирана. Много искам да скоча, дай Боже, да е много“, сподели българската атлетка Габриела Петрова преди заминаването си на Световното първенство в Лондон, предаде БГНЕС.

На Летище София 4-та от последния шампионат на планетата демонстрира добро настроение, два дни преди квалификацията в тройния скок. „Вече съм доста развълнувана, в последните дни нямах търпение да пътувам, което си мисля, че е хубав знак. Дано и там всичко да е наред. Подготвена се чувствам, върху доста неща работихме в последните седмици, мисля, че сме си помогнали колкото можем и дано да успея да реализирам потенциала, който имам. Ще направя всичко възможно да тръгнем хубаво, пожелавам успех на всички мои колеги, да са здрави и да постигнат това, което желаят“, коментира Петрова.

„Като всеки един състезател ми се иска повече от предишното Световно. Нека най-напред мина пресявката, да вляза във финала, винаги тя ми е една идея по-притеснена. От там-нататък колкото се може по-напред. Искам да се класирам възможно най-напред. Много съм амбицирана и мотивирана. Много искам да скоча, дай Боже, да е много“, допълни спортист номер 1 на България за 2015-та година.

Квалификацията в тройния скок е в събота от 13:00 часа българско време.

#състезател #Петрова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници