"Червена" инвазия в Нион, феновете атакуват УЕФА

"Червена" инвазия в Нион, феновете атакуват УЕФА
Източник: ЦСКА
A A+ A++ A

УЕФА отряза ЦСКА за евротурнирите минути преди началото на жребия за Лига Европа, пише Sporta.bg. Това обаче разгневи всички "червени" фенове. Явно чашата на търпението им е преляла и смятат да не се занимават вече с бележки, писма и други неща, а директно да атакуват централата на европейския футбол в Нион. С протести и скандирания привържениците искат да покажат на УЕФА какво за тях е ЦСКА.

Ето какво пише официалният сайт на ЦСКА: Ние, група привърженици на ЦСКА, организираме поход към Нион. Има осигурен транспорт с автобуси, а всеки желаещ може да се включи и с личния си автомобил. Нека да заявим на УЕФА на място какво мислим за скандалното изваждане на нашия клуб от жребия за Лига Европа в понеделник.

Тръгването към Швейцария е утре (21 юни, сряда) в 14:00 часа. Сборният пункт е на паркинга на магазин "Метро" на изхода на София в посока Калотина. Нашата кауза е справедлива! Всички трябва да разберат, че никой не може да се подиграва с нас! Нека да покажем на самозабравилите се чиновниците в УЕФА, че няма да търпим своеволията им.

#ЦСКА #УЕФА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници