Крушарски: Получавате безплатна информация, а ме питате дали аз ще платя на играчите

Крушарски: Получавате безплатна информация, а ме питате дали аз ще платя на играчите
Източник: Sporta.bg
A A+ A++ A

60-годишният бизнесмен от Говедарци се изцепи преди първата тренировка на отбора, на която играчите го чакаха да раздаде поне една от четирите дължими заплати, Sporta.bg.

„Все ме питате за пари. Накрая ще взема да ви таксувам за всяко интервю. Получавате безплатна информация, а ме питате дали аз ще платя на играчите. За всяко интервю с човек от Локо ще се плаща“, започна Крушарски. „Селекция? Ще има нови играчи, но ще има и гаджета за футболистите. Намерил съм им. Даже ще преговарям с футболистите те да ми плащат, защото са в Локо. Нашият клуб е марка“, продължи с бисерите босът.

В същото време изданието пише, че заради забавените от януари заплати двамата капитани Мартин Камбуров и Дани Кики си измислили контузии, въпреки че се явиха на сбора. Локомотив (Пловдив) води преговори с Веселин Минев, Антон Огнянов и Александър Александров – Алвеша, които се оказаха ненужни в Левски.

Павел Виданов пък отказа да остане, въпреки че беше увещаван лично от Крушарски цял ден вчера. Опитният бранител вероятно ще подсили Берое.

#заплати #забавяне

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници