Необичайните имена, които избират звездите за децата си

Необичайните имена, които избират звездите за децата си
Pixabay.com
A A+ A++ A

Във вторник на бял свят се появиха близнаците на Амал и Джордж Клуни. Бебетата се казват Ела и Александър, предаде Нова телевизия. Щом новината се разпространи, към щастливите родители заваляха поздравления и благопожелания. Шегаджиите обаче се запитаха дали тези нормални имена, зарадвали феновете на двойката, не са "предателство" към правилата на звездите да дават странни имена на децата си. Богатите и известните често избират необичайни имена за наследниците си.

BBC припомня някои от тях.

Актрисата Гуинет Полтроу и фронтмена на бандата „Coldplay” Крис Мартин имат дъщеря, която се казва Епъл (на английски - Ябълка). Актрисата отнесе критики от звезди като Роби Уилямс, който я упрекна, че дъщеря й има „глупаво име”. Епъл наскоро навърши 13 години.

Бебето на Черил Коул и Лиъм Пейн се казва Биър, което на английски означава Мечо. Избрали името с цел да е запомнящо се.

На рапъра Кание Уест дъщеря му се казва … Норд Уест (Север Запад). Норд Уест се роди през 2013 година.

Не по-малко странно име избраха за отрочето си Джей Зи и Бионсе - Блу Айва Картър. Една от теориите, които се налагат за избора на име е, фактът, че двойката са любители на числото 4, което на римски се изписва IV. Блу пък е срещано като име и друг път. Например детето на Дейв „Едж“ Евънс от U2 се казва Блу Ейнджъл (Синият ангел). 
 
Моделът и телевизионна водеща Кати Прайс кръсти дъщеря си Принцес Тиамии. 
 
Бруклин - синът на Дейвид и Виктория Бекъм. Класацията няма да е пълна, ако не се спомене фамилията Бекъм. Тяхната необичайна поредица от имена включва Бруклин, Ромео и Крус. А дъщеря им се казва Харпър Севън. Имената са критикувани от редица известни личности. Семейство Бекъм не са първите и единствени избрали географско понятие за име на детето си. Дъщерята на Майкъл Джексън се казва Парис (като град Париж), на Боно - Мемфис, на Алек Боудуин и Ким Бейсингър дъщеря им е кръстена на Ирландия - Айрланд, а на Алиша Кийс синът й се казва Египет.
 
Милан - синът на Шакира и Жерар Пике. По нашите ширини името не е толкова необичайно, но за Запанда Европа и САЩ е именно такова. 
 
Джейми и Джулс Оливър кръстиха сина си Ривър Рокет. 

 

 

#имена #звезди #деца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници