Фен се изправи с юмруци срещу трима екстремисти в Лондон

Фен се изправи с юмруци срещу трима екстремисти в Лондон
Twiiter
A A+ A++ A

Безстрашен фен на английския футболен отбор "Милуол" от Югоизточен Лондон налагал с юмруци в централен пъб терористите в нощта на нападението, съобщиха световните медии. Рой Ларнър се наслаждавал на бирата си в местен пъб, когато тримата джихадисти нахлули вътре с огромни ножове и започнали да ръгат посетителите, предаде iNews.bg.

В момента на атаката всички започнали да бягат, но Ларнър станал от мястото си и извикал срещу нападателите: "Майната ви! Аз съм Милуол!".

Естествено, запалянкото веднага бил нападнат от терористите, но не им се дал и започнал да се бори срещу ножовете им с голи ръце. В крайна сметка смелчагата бил наръган цели осем пъти, но въпреки критичното си състояние, вече е стабилизиран.

"Те носеха дълги ножове и започнаха да крещят "Аллах", а след това "Ислям, ислям, ислям". Като истински идиот започнах също да им крещя. Направих няколко крачки напред и изкрещях: "Майната ви! Аз съм "Милуол". Тогава започнаха да ме атакуват", разказа Ларнър.

Отвличайки вниманието на тримата главорези, в суматохата мнозина посетители на бара успели да избягат и да спасят кожите си.

Смелата постъпка на британския футболен фен взриви интернет. В мрежата вече текат призиви за награждаването на Рой Ларнър за делото му - спасяването на човешки животи. 

Феновете на "Милуол" са едни от най-свирепите в Англия, легендарно е съперничеството им с феновете на "Уест Хям".

Заради такива необуздани футболни агитки покойният премиер Маргарет Тачър предприе сериозни мерки срещу футболното хулиганство в края на 80-те години на миналия век.

#фен #Лондон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници