ЦСКА с внушителна победа срещу Левски

ЦСКА с внушителна победа срещу Левски
Източник: cska.bg
A A+ A++ A

ЦСКА разби Левски с 3:0 в предпоследния мач от Първа лига. Така "червените" си гарантираха второто място в първенството, след като вече имат аванс от 5 точки, съобщиха от Sporta.bg.

Разгромът във вечното дерби гарантира на ЦСКА и сигурно класиране за Лига Европа. "Сините" пък ще трябва да играят бараж с Верея.Това е втора поредна победа на ЦСКА над Левски и то с 3:0. На "Герена" дълго ще помнят това унижение, но сега трябва да мислят за баража с Верея, за да спасят сезона.

Големият герой в мача пък е Давид Симао. Той вкара гол от пряк свободен удар още в 46-ата секунда, а след това оформи и крайното 3:0 с ново попадение от фаул. Бумал пък вкара втория гол.

След загубата на Левски, "Сините" фенове побесняха и потърсиха лично обяснение от играчите за новия резил, който дойде месец след първото поражение с класическия резултат от вечния съперник.

Футболистите на Левски отидоха да поздравят своите фенове въпреки загубата. Привържениците обаче не издържаха и нахлуха на пистата. В следствие от това някой от тях поискаха играчите да се съблекат. Потърпевши бяха Александър Александров и Мехди Бурабия. След няколко опита да ги съблекат, двете от звездите на Левски дадоха своите тениски на феновете. Това бяха Александров и Роман Прохазка.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници