Криминалисти хванаха зетя, клал тъща си в Стара Загора

Криминалисти хванаха зетя, клал тъща си в Стара Загора
Източник: pixabay
A A+ A++ A

Криминалисти на ОДМВР-Кърджали задържаха мъж, обявения за издирване за вчерашното убийство в жилище в Стара Загора, съобщиха от вътрешното министерство. Трагедията се разигра в дома, в който 67-годишната Мария живеела с дъщеря си, зет си и внука си. По непотвърдена информация е имало спор между тъщата и зетя, вследствие на което той я напада с нож и пробожда множество пъти, като напада и съпругата си, пише Труд.

Той е установен и задържан на територията на село Черноочене снощи около 22 часа. В 15.10 часа вчера на тел.112 е постъпил сигнал, че мъж с порезни рани в областта на корема е търсил медицинска помощ в село Пчеларово. Автопатрул на РУ-Кърджали незабавно е предприел обход на района за установяването му. Четири часа по-късно за общодържавно издирване бил обявен К.И./46/. Според първоначалните данни съществувала вероятност издирваният да се укрива на територията на област Кърджали. При извършената справка било установено, че потърсилият помощ мъж и издирваният са едно и също лице.

С разпореждане на директора на ОД МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов била сформирана група от криминалисти в дирекцията и РУ-Кърджали, която започнала активни действия по установяването на местонахождението му. Извършени били проверки на десетки места и в 21.50 часа в село Черноочене издирваният мъж бил открит. След задържането К.И. е транспортиран до Центъра за спешна помощ в Кърджали. Претърпял е медицинска интервенция в болницата, където е оставен за лечение под полицейска охрана. Работата по разследването продължава под ръководството на прокуратурата.

#Кърджали #трагедията #Черноочене #Стара Загора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Анкета

Повлия ли инфлацията на джоба ви?