Тръмп обмисля уволнения на част от PR специалистите си

Тръмп обмисля уволнения на част от PR специалистите си
YouTube
A A+ A++ A

Президентът Доналд Тръмп смята, че неговите подчинени, отговарящи за връзките с обществеността и медиите, не се справят с работата си и обмисля уволнение на някои от тях. Това се съобщава в електронната версия на американския вестник "Уолстрийт джърнъл", пише БГНЕС, предаде Нова телевизия.

Според източниците на изданието Тръмп смята, че те не са успели да се справят с предотвратяването на ожесточените дебати относно уволнението на Джеймс Коми от поста на директор на ФБР.

Както се подчертава в публикацията, президентът не изключва възможността за замяна на прессекретаря Шон Спайсър. Промените обаче няма да касаят само един човек, а най-вероятно ще доведат до реорганизация на целия отдел, отговаряш за комуникациите и стратегиите в сферата.

Припомняме, че по-рано в петък американският държавен глава предложи пресконференциите за представителите на медии да бъдат премахнати и заменени с разпращане на писмени отговори на журналистически въпроси, за да не се разпространява "неточна" информация в средствата за масова комуникация.

Той изрази още мнение, че заради "твърде голямата му активност" на президентския пост, неговите служители не успяват да следят събитията и да отговарят с "абсолютна точност" на въпросите на журналистите в Белия дом.

#Доналд Тръмп #уволнения #PR

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници