Стойчо и Херо с инфарктни победи в Казахстан

Стойчо и Херо с инфарктни победи в Казахстан
Източник: 1den.bg
A A+ A++ A

Стойчо Младенов и Димитър Димитров стартираха с инфарктни победи в казахстанското първенство. Новакът „Кайсар“ отпразнува с 1:0 срещу „Окжетпеш“ дебюта на екзекутора на „Ливърпул“. В последната минута от дузпа вкара бившият сръбски нападател на ЦСКА Стефан Николич, пише Труд.

За отбора на Младенов успешно игра и Матиас Курьор, познат у нас с изявите си в „Черно море“ и „Локомотив“ (ГО). Мачът се игра на изкуствен терен и на помощното игрище, тъй като официалният стадион е замръзнал. „Кайсар“ ще се премести там чак през април. Ден преди мача Младенов бе представен на пищна церемония в народния театър в Кизилорд. Лично губернаторът на околията Кримбек Кушербаев изведе българския треньор на сцената, а дикторът изчете успехите на Стойчо. На сцената заедно с „Кайсар“ излезе и другият тим на околията – „Байконур“. Втородивизионният отбор играе в непосредствена близост до световноизвестния космодрум.

Димитър Димитров и неговият „Иртиш“ спечелиха също в последната минута домакинството на „Акшаик“. И отново със сръбска помощ – разписа се Стефан Живкович. Най-зле започна първенството за шампиона Станимир Стоилов. Неговият „Астана“ бе разгромен с 0:3 при гостуването на „Ордабаси“. За домакините не игра Преслав Йорданов, който през паузата бе купен от ЦСКА. За „Астана“ това е втора поредна загуба. В събота тимът на Мъри падна с 0:2 от другия гранд „Кайрат“ за суперкупата на Казахстан.

#Стойчо Младенов #Димитър Димитров #ЦСКА #Кайсар #Иртиш

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници