Политически дебат! Владислав Горанов срещу Жельо Бойчев

Политически дебат! Владислав Горанов срещу Жельо Бойчев
Нова телевизия
A A+ A++ A

Обвинения в лъжи и популизъм в средата на предизборната кампания. В ефира на Нова телевизия Владислав Горанов от ГЕРБ и Жельо Бойчев от БСП коментираха изказванията и обещанията на своите политически опоненти.

ЕВРОПА НА ДВЕ СКОРОСТИ

„В БСП, в тази стара партия с доста качествени хора в нея, се усеща едно наивно и комплексарско отношение към ролята на България в международните отношения. Левицата в момента се превръща в антисистемен играч номер едно”, коментира Владислав Горанов.

„Колегите от ГЕРБ са изпаднали в истерия и паника. От ГЕРБ продължават да обясняват на българския народ, че нищо не зависи от него, че едва ли не ние сме втора категория хора, че сме малки и незначителни в ЕС”, заяви Жельо Бойчев.  

„Ние казваме „Ние не приемаме Европа на много скорости”. Според мен всеки български политик трябва да каже мнението си по този въпрос”, подчерта Жельо Бойчев.

„Само от българите зависи на коя скорост ще се движим в ЕС. Ако ние не искаме да направим структурни реформи, няма да влезем в Еврозоната”, обясни Владислав Горанов от ГЕРБ.

ЦЕНАТА НА БИЛЕТЧЕТО ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ В СОФИЯ

„Неслучайно съдът отмени решението за увеличаване на цената на билетчето за градския транспорт в София. Това решение противоречеше на всякаква логика”, смята Бойчев.

„Съдът отмени решението на формално основание, а цената на билетчето ще остане такава, защото инвестициите в транспорта в София са големи”, коментира Горанов.  

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ?

„БСП ще легитимира ДПС с управлението с един елегантен ход след точно 20 дни”, убеден е Владислав Горанов.

"Какво казва Горанов, че те ще загубят изборите? Поздравявам го", отговори Бойчев и обеща: "Ние ще управляваме с подкрепата на българския народ, ако ни бъде дадена".

#Владислав Горанов #Жельо Бойчев #ГЕРБ #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници