Разследват опит за проникване в моргата с тялото на Ким Чен-нам

Разследват опит за проникване в моргата с тялото на Ким Чен-нам
Източник: Webcafe
A A+ A++ A

Малайзийската полиция, която разследва мистериозната смърт на полубрата на севернокорейския лидер Ким Чен-нам, съобщи, че разследва опити за проникване в моргата, където се съхранява тялото му, предаде Дарик.

Съобщението на полицейския ръководител Халид Абу Бакр хвърля допълнителни подозрения върху властите в Пхенян, които според Куала Лумпур са виновни за убийството на Ким, пише британският в. „Гардиън“. „Знаем, че е имало опити някой да влезе в болничната морга. Трябва да вземем предпазни мерки. Няма да позволим на никого да пипа в моргата“, заяви той. Бакр допълни също, че властите знаят кой е направил опитите, но отказа да съобщи на медиите.

Полубратът на Ким Чен-ун почина миналата седмица на път за болница, след като се е оплакал, че неизвестна жена е поляла лицето му с химична течност на международното летище в Куала Лумпур. Досега малайзийските власти са задържали четирима души, включително и две жени. По-рано днес стана ясно, че се издирва и севернокорейски дипломат във връзка с убийството.

#Ким Чен-Нам #Куала Лумпур

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници