Огнян Герджиков: На ГКПП „Кулата” всичко е спокойно

Огнян Герджиков: На ГКПП „Кулата” всичко е спокойно
БГНЕС
A A+ A++ A

„На ГКПП „Кулата – Промахон” всичко е спокойно”, каза служебният премиер проф. Огнян Герджиков при посещението си на граничния пункт, информира Нова телевизия.

Герджиков посети граничния пункт, за да се запознае на място с работата на екипите, тяхната натовареност и организацията на работа, както и Съвместния контактен център, в който работят българо-гръцки екипи.

Заедно с него бяха министрите на вътрешните работи Пламен Узунов и на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев.

„Виждате, че тук е спокойно, има нула километри опашки от българска страна, при 18 км миналата година. Удовлетворен съм от работата на нашите митничари. Не ми хареса чистотата, обърнах внимание, надявам се занапред да не е така”, каза премиерът.

Министърът на вътрешните работи Пламен Узунов бе помолен да коментира как ще се справят със ситуация при евентуална блокада на гръцките фермери на граничния пункт като миналата година. „Не очаквам гръцките власти да допуснат блокиране на границата. Имаме готовност при евентуална такава ситуация да създадем такава организация, че да не допуснем струпване на тежкотоварни автомобили на границата”, каза той.

 

 
 

#Огнян Герджиков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници