Дневен хороскоп за неделя, 5 февруари

Дневен хороскоп за неделя, 5 февруари
Източник: Sanovnik.bg
A A+ A++ A

ОВЕН

Предстои ви интересен ден, когато, ще може да намерите нужната ви информация за всичко, което ви интересува. Шанс за успешна обмяна на опит с хора, с които сте работели заедно. Рискът, понякога си заслужава, но днес само, ще ви навреди. Особено, ако ще се занимавате с финансови транзакции, предупреждават астролозите.

ТЕЛЕЦ  

Трябва тихо и спокойно, да приемате всичко, което се случва в живота ви. В противен случай, ненужните емоции и агресия, ще подрият авторитета ви и ще създадат нови проблеми. Продажба на недвижимо имущество, ремонт и инвестиции, е по добре да отложите. Най-доброто което може да направите, е да се абстрахирате от всичко и да се заемете с любимото си хоби.

БЛИЗНАЦИ

Денят е благоприятен, за разкриване на най-интимните кътчета на душата ви, така че с усмивка, да гледате на всичко което се случва. Физическият труд е по-добре да изключите, за да не се подкопае здравето ви. Днес е по-добре, да се откажете от пазаруване, както и от даване на заеми на или инвестиции в нови проекти. Вечерта поканете на гости, някой приятен човек.

РАК

Здравето ви, ще е най-важното в този ден. Вземете си почивка, разходете се или правете упражнения. По-малко стойте пред компютъра или най-добре отидете на фитнес. Днес също е възможно да получите неочаквана печалба, която ще ви позволи да изплатите натрупаните дългове.

ЛЪВ

Днес, може да отделете време за себе си и за подновяване на гардероба, за което никой няма да ви се обиди. Освен това, финансовото ви положение, ще ви позволи да си купите нещо, което искате. Не се препоръчва да пътувате извън града, особено ако имате някои проблеми с автомобила. Обърнете внимание на домакинската работа, отпуснете се и си направете план за бъдещето.

ДЕВА

Може да получите силна подкрепа от някой покровител. Ще бъдете много благодарни за помощта, но на по-близко общуване с този човек няма да отидете. Този ден може да е съдбоносен, когато в личния ви живот, ще станат ярки промени. Не трябва да вземате решения, ако морално не е готови за това.

ВЕЗНИ

Трябва да проявите повече инициатива в работата, отколкото в личния си живот. Доверете се на обстоятелствата, до вечерта всичко, ще се реши във ваша полза. Що се отнася до парите, те няма сами да паднат в ръцете ви, ако сте мързеливи и се съмнявате в решенията си. Ако искате да избягате от суетата на света, пообщувайте с близките си.

СКОРПИОН

Колкото по-радостно и оптимистично прекарате този ден, толкова по-добри, ще са за бъдещите ви перспективи в работата. Не споделяйте лични неща с тези, които не са достатъчно честни с вас. Днес може внезапно да се срещнете с лице, към което сте изпитвали дълбоки чувства. Важно е, да не бързате с изводите.

СТРЕЛЕЦ

Проявете максимум любознателност, ако въпросът се отнася за професионалните ви дела. Възможна е силна конкуренция и открита враждебност от страна на някои колеги. В любовта, не е необходимо да се полагате само на чувствата, дори и ако обичате и се доверявате на избраника си. Хармония в дома и тишина - това е важно за вас.

КОЗИРОГ

Трябва да бъдете не само активни, но и упорити в семейните дела. От вас се очаква, да направите първите стъпки, така че не се изолирайте в своите мисли. За материалното благополучие, ви е нужна твърда почва под краката, която може да получите само с помощта на верни и истински приятели.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще получите щедра и необичайна изненада от съдбата, без която би било трудно да се движите напред в живота. Отказа от вредните навици, ще помогне за подобряване на вашето здраве и ще повдигне на настроението ви. Вечерта, ако е възможно, е добре да отделите време само за себе си.

РИБИ

Днес, ако успеете, хармонично да общувате с приятели и колеги, до вечерта, ще постигнете всичко за което сте мечтали. Денят е перфектен за трансформация на външния вид и посещение на салон за красота. Една романтична среща, ще донесе много приятни емоции, както и ще позволи да разсеете съмненията си, относно партньора.

#спокойно #компютъра

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино