Радев заминава на посещение в Германия, взима и първата дама

Радев заминава на посещение в Германия, взима и първата дама
Източник: Kliuki.bg
A A+ A++ A

На 6 февруари 2017 г. президентът на Република България Румен Радев ще бъде на официално посещение във Федерална република Германия, съобщиха от прессекретариата на държавния глава, пише 24 часа.

Той ще бъде придружаван от съпругата си Десислава Радева. В Берлин българският държавен глава ще разговаря с Федералния президент Йоахим Гаук, а по-късно двамата ще дадат съвместна пресконференция. В рамките на визитата Румен Радев ще вземе участие в откриването на Икономически форум за България. Във форума, който е организиран от Германската индустриално-търговска камара, участие ще вземат представители на над сто немски компании.

В програмата на посещението са предвидени още срещи на президента Радев с председателя на Германо-българския форум Гернот Ерлер, а така също и с Негово Високопреосвещенство Антоний - Западно и Средноевропейски митрополит. По време посещението си българският президент ще бъде придружаван от министъра на външните работи Ради Найденов, министъра на икономиката доц. д-р Теодор Седларски.


#Румен Радев #Германия #Берлин #Ради Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници