Майка и син биха ученик в час във Вършец

Майка и син биха ученик в час във Вършец
Източник: "Говори с Вихра"
A A+ A++ A

14-годишният ученик Атанас се оплакал, че бил пребит в час от негов съученик и майка му. Вчера около 13:00 часа в Районно управление „Полиция“ – Вършец младежът от град Вършец е заявил, че същият ден около 1 часа в сградата на СОУ по време на час нахлули негов съученик и 35- годишната му майка Детелина, К. съобщиха от ОД на МВР – Монтана, пише 24 часа.

Вследствие на побоя му е причинена телесна повреда – охлузвания в областта на врата и оток на дясното око. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия служители на Районно управление „Полиция“ – Вършец по „горещи” следи са разкрили извършителите – 35-годишната с инициали Д.К. и 17-годишният й син с инициали К.В., и двамата от гр. Вършец.

Двамата тийнейджъри се скарали в междучасието. Побойниците са приведени в сградата на Полицията във Вършец и след проведени беседи са направили самопризнания. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Пострадалият е освидетелстван. Работа по случая продължават полицаите от Вършец. Майката ще бъде съдена за нанасяне на телесна повреда.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници