Борисов: Надявам се служеното правителство да ревизира всички министерства

Борисов: Надявам се служеното правителство да ревизира всички министерства
Източник: Скандално
A A+ A++ A

На церемония в Министерския съвет служебното правителство пое властта от коалиционния кабинет на Бойко Борисов. Премиерът в оставка Бойко Борисов изрази надежда служебното правителство да направи ревизия на работата на всички министерства, предаде БНР.

"Надявам се да направите не ревизия, призовавам ви да разровите всичко, което има по министерствата, за да може тази спекулация по тази тема да се прекъсне. Ако има нещо, което да ви притесни, не само да го осветлявате, а директно на прокуратурата да бъде предавано. Пожелавам да направите изборите така, както ние направихме президентските, без никаква манипулация", коментира Борисов.

Борисов пожела успех на служебното правителство, защото по думите му отстрани може да е лесно да се управлява държава, но всъщност сами ще се убедят колко е трудно. От своя страна проф. Огнян Герджиков заяви, че за него е чест да приеме този висок пост от Борисов, тъй като той е най-дългогодишният премиер на България в най-новата ни история.

"Искам да ви уверя, че ние първо оценяваме високо това, което сте направили, и ще надграждаме на това, което сте направили. Но вие искахте да се направи сериозна ревизия, не смятам да ви скършвам хатъра, каза проф. Герджиков. Ще го направим с надеждата, че няма много лоши неща да излязат, но ако излязат, длъжни сме пред хората на България да направим това, което повеляват законите на страната", заяви Герджиков.

#Бойко Борисов #Огнян Герджиков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници