Фенове на "Юве" обещаха подарък за позналия резултата тази вечер

Фенове на "Юве" обещаха подарък за позналия резултата тази вечер
Източник: 24 часа
A A+ A++ A

Фен на италианския футболен гранд "Ювентус" ше получи подарък шапка на тима, ако познае точния резултат от двубоя за Купата на Италия тази вечер с Милан. Инициативата е на Георги Деветаков, Йордан Монов и Георги Димитров от фенклуба на шампиона на Италия в България, пише 24 часа.

Тримата ще посетят мача в Милано тази вечер, а позналият точния резултат ще спечели шапката. "Здравейте и поздрави от Милано. С Йордан Монов и Георги Димитров решихме да подарим тази готина шапка от официалния магазин на "Ювентус" на този от вас , който познае точния резултат на мача тази вечер "Ювентус"-"Милан"!  Идеята дошла на Георги Димитров, Йордан Монов и Георги Деветаков (от ляво на дясно) "Под този пост може да напишете вашия точен резултат. При повече от един познал ще теглим жребий на живо ! Forza JUVENTUS", пише Деветаков. 

В играта им могат да участват само записалите се в официалния фенклуб на "Ювентус" у нас. Те са общо 276 души, сред които има адвокати, компютърни специалисти, журналисти, счетоводители и други. Само за час в играта са се включили над 50 души. Това не е първа игра на фенклуба.

През октомври един от посетителите на заведението, където феновете на "Ювентус" гледат мачовете на тима спечели подписана от играчите на клуба фланелка на нападателя Гонсало Игуаин. Тя бе пусната в продажба от победителката, но фенклубът я откупи. Последва нова игра и екипът отиде във фен на тима. "Предаваме щафетата на следващия, който посети Италия, да ни докосне до бранда "Юве", пишат Димитров, Деветаков и Монов. 

#Ювентус #Италия #Милан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници