Премиерът Борисов празнува рождения си ден пред телевизора

Премиерът Борисов празнува рождения си ден пред телевизора
Навръх рождения ден на премиера ще бъде открит участъкът от околовръстния път от кв. Симеоново до „Младост 4“. Почти всеки дени си имам откриване, похвали се Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов ще прекара рождения си ден на 13 юни пред телевизора с мачовете от Евро 2012.

По повод празника видински фермер обещал да подари на министър-председателя теленце като дар за рождения му ден, предаде „Стандарт нюз“.

Жестът към министър-председателя, който става на 53 години в сряда, е в знак на благодарност за отпуснатите 10 млн. лева за нуждите на животновъдите.

Фермерът, чието теленце би трябвало да зарадва премиера Борисов за рождения ден, се казва Цветан – като Цветан Цветанов, а теленцето все още няма име.

Имало обаче предложения да бъде кръстено на лидера на опозиционната партия БСП Сергей Станишев – Сергей или Станишко, но последната дума ще бъде на рожденика Бойко Борисов.

От ГЕРБ пък много умуваха как да изненадат премиера, а предложенията в парламентарната група бяха от торта под формата на магистрала, през бутонки за футбол до марков костюм.

От централата на партията обаче ревниво пазят в тайна какъв подарък са подготвили за Бойко Борисов. Те се притесняват, че информацията ще бъде оповестена в пресата и няма да бъде изненада, разказа Красимир Велчев.

Със сигурност сред подаръците ще има компас от министъра на транспорта Ивайло Московски, а кметът на София Йорданка Фандъкова му е избрала авторска чаша за кафе.

Здравният министър Десислава Атанасова му е купила електронна цигара, за да напомня на Бойко Борисов за въведената преди няколко дни официална забрана за пушене на закрито.

Навръх рождения ден на премиера ще бъде открит участъкът от околовръстния път от кв. Симеоново до „Младост 4“.

Още в края на април строителният министър Лиляна Павлова посочи, че откриването ще бъде три месеца предсрочно - на 10 юни, но явно строители и министри са решили да зарадват премиера Борисов за рождения му ден.

„За радост точно Южната дъга на Околовръстното излиза на 13 юни. Първо ще я открия и после ще отида на Министерския съвет. А на 14-и откриваме в Пловдив залата в университета - страхотна красавица стана. На 29 юни откриваме естакадата на „Меден рудник“, на 30 юни с еврокомисаря Хан режем лентата на Лот 2 на „Тракия“. Почти всеки ден си имам откриване“, похвали се Бойко Борисов.

#Бойко Борисов #рожден ден #теле #Сергей Станишев #Десислава Атанасова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници