Американка съди Тръмп за сексуален тормоз

Американка съди Тръмп за сексуален тормоз
Източник: Webcafe.bg
A A+ A++ A

Американката Самър Зервос, която обвинява избрания президент на САЩ Доналд Тръмп в сексуален тормоз, днес заведе срещу него дело за клевета, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Зервос, бивша участничка в реалити шоуто "Стажантът", за първи път отправи обвинения срещу Тръмп преди близо два месеца. През октомври миналата година тя обвини магната, че й отправил нежелани сексуални аванси през 2007 година, когато се срещнала с него, за да обсъди възможността да бъде наета на работа. Тръмп категорично отхвърли твърденията й, нарече я лъжкиня и търсачка на слава. Сега Зервос заявява, че ще се откаже от делото за клевета, ако Тръмп оттегли думите си и признае, че инцидентът се е случил, пише 24 часа.

Жената увери, че не търси парично обезщетение, а иска само да защити репутацията си. В края на миналата година над 10 жени обвиниха Тръмп в сексуален тормоз. Всичко започна с публикация във в. "Ню Йорк таймс", цитираща две жени, Джесика Лийдс и Рейчъл Крукс, които разказаха, че той се опитвал да ги опипва и целува. Първият инцидент станал преди 30 години в самолет, вторият - през 2005 г. в асансьора на небостъргача "Тръмп тауър" в Ню Йорк.

#Доналд Тръмп #Стажантът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници