Ромски лидер закъса в снега, викал шеф на АПИ да му помогне

Ромски лидер закъса в снега, викал шеф на АПИ да му помогне
Нова телевизия
A A+ A++ A

Ромският лидер Петко Асенов закъсал с колата си в снежните преспи преди дни и бедствал близо 10 часа. Заради ситуацията, в която изпаднал, той се държал агресивно и дори настоявал да бъде спасен лично от шефа на Агенция "Пътна инфраструктура", стана ясно на пресконференция в неделя.

"До 03:30 часа сутринта 10 души бяха принудени да прокопават пътя при тежки условия, за да достигнат до един лидер на организация, който държеше да бъде спасен лично от АПИ, най-вероятно от председателя", заяви главен комисар Николай Николов.

В същото време самият Асенов е категоричен, че такова нещо няма. Всичко казано са лъжи и той не бил споменавал никакъв ръководител. Наистина му се наложило да прекара в снега 10 часа на пътя между Видин и Монтана, но не се е карал с никого. Звънял на телефон 112 и оттам го препратили към пожарната. В крайна сметка дошъл багер от Видин.

"Бяхме изоставени. Никой не ни попита дали имаме вода и бензин", изтъкна пред Нова тв ромският лидер, който е комисар по въпросите на ромската общност у нас.

 

 
 

#Петко Асенов #АПИ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници