Олимпиецът Юсейн Болт изненада водеща на живо предаване с неочаквано телефонно включване (ВИДЕО)

Олимпиецът Юсейн Болт изненада водеща на живо предаване с неочаквано телефонно включване (ВИДЕО)
Източник: bTV
A A+ A++ A

Юсейн Болт се обади неочаквано по време на живо предаване в клубната телевизия на Манчестър Юнайтед, но водещата до последно не повярва, че наистина е той, пише gong.bg, цитиран от 24 часа.

Юнайтед победи с 2:1 тима на Мидълзбро, а спринтьорът, който е заклет фен на "червените дяволи" реши да се обади в студиото за коментар. Водещата Манди Хенри и гостите Гордън Маккуин и Лу Макари бяха в студиото, когато Юсейн се обади и се представи като "Юсейн от Ямайка".

Тя обаче и са секунда не повярва, че на телефона наистина е олимпийският шампион и през цялото време се шегуваше. Въпреки че Болт няколко пъти потвърди, че наистина е той, Хенри така и не допусна, че това може да е истина. След предаването ямаецът още веднъж реши, че трябва да потвърди и написа в Twitter: "Разбира се, че бях аз на телефона преди малко." Хенри побърза да се извини за объркването и отвърна: " Съжалявам Юсейн! Наистина не мислехме, че си ти. Приятно прекарване в Ямайка и те чакаме да се обадиш отново след мача с Уест Хем!" 

(ВИДЕО)

#Юсейн Болт #Манчестър Юнайтед #Червените дяволи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници