Музикантът-активист Брус Спрингстийн се осъмни в готовността на Тръмп за Белия дом

Музикантът-активист Брус Спрингстийн се осъмни в готовността на Тръмп за Белия дом
Източник: Frognews.bg
A A+ A++ A

Популярният американски музикант и поет Брус Спрингстийн постави под съмнение дали новоизбраният президент Доналд Тръмп е годен за най-високия пост в САЩ, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

В интервю за сатиричното шоу "Дабъл ю Ти Еф", разпространявано като подкаст в интернет, той заяви пред популярния му водещ, сатирика и продуцент Марк Марън, че разбира защо Тръмп е бил избран за президент на изборите през ноември. Според него републиканците са се заиграли със страховете на работническата класа от промените в икономиката, от увеличаващото се многообразие (в света) и от терористичната групировка "Ислямска държава", пише 24 часа.

Спрингстийн, който е виден активист на Демократическата партия и често се появяваше редом до нейния кандидат за президентския пост Хилари Клинтън по време на предизборната кампания, каза, че и преди се е чувствал отвратен от избори, "но никога, никога досега не е изпитвал такъв страх, както сега". Музикантът казва, че смята да даде най-доброто от себе си, за да вложи макар и скромен принос в борбата за запазване на идеалите на Съединените щати.


#Брус Спрингстийн #САЩ #Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници