Министерство на отбраната в Русия: Няма оцелели след катастрофата на военния самолет в Черно море

Министерство на отбраната в Русия: Няма оцелели след катастрофата на военния самолет в Черно море
Източник: Webcafe.bg
A A+ A++ A
Телата на четирима загинали са открити на мястото на падане на самолет Ту-154 на Министерство на отбраната (МО) на Русия в Черно море край град Сочи, съобщават от министерството пред ТАСС, цитирана от 24 часа.
 
„На борда на спасителен кораб са качени телата на четирима загинали“, посочват от ведомството. В министерството посочват, че оцелели не са открити. „Районът на самолетната катастрофа е определен. Оцелели не се забелязват“, се казва в съобщението, цитирано от Фокус.
 
Семейството на всеки загинал военнослужещ при самолетната катастрофа на Ту 154 край Сочи, ще получи застрахователна компенсация от над 5,8 млн. рубли (близо 92 000 евро).Това се посочва в съобщението на Согаз, където са застраховани служителите на министерството на отбраната, предаде ТАСС.
 
Застрахователят е заявил, че ще направи плащанията в най-кратки срокове. "Размерът на компенсацията на семейството на всеки загинал военнослужещ ще бъде общо над 5,8 млн. рубли, от които 2,3 млн. рубли застраховка и 3,5 млн. рубли еднократно плащане", се посочва в съобщението на Согаз.

#МО #Русия #оцелели #Ту 154

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници