Трима в болница след тежка катастрофа край Селановци

Трима в болница след тежка катастрофа край Селановци
Източник: PressTV
A A+ A++ A

Млад мъж е с опасност за живота, а други двама пътници – непълнолетно момиче и 18-годишен младеж са с различни счупвания след тежка катастрофа, станала близо до оряховското село Селановци. Пътният инцидент станал малко след 14 часа в събота, съобщиха днес от Областната дирекция на МВР във Враца, предаде Дарик.

Зад волана на колата седял непълнолетен и неправоспособен водач от с. Остров. Той не можал да овладее колата, защото се движел с несъобразена с пътните условия скорост, и я забил в крайпътни дървета вдясно по посока на движението. Вследствие на удара са пострадали тримата пътници в автомобила. Най-тежко е състоянието на 21-годишен мъж от с. Брегаре. Той е с няколко счупвания на черепа, включително има фрактура на основата на черепа и голям кръвоизлив в мозъка. Мъжът е настанен с опасност за живота в интензивното отделение на врачанската болница.

В същото здравно заведение, но в две други отделения, са оставени за лечение другите двама пострадали при катастрофата. Това са непълнолетно момиче от с. Селановци, което е в ортопедичното отделение, с черепно-мозъчна травма, без опасност за живота. В хирургичното отделение е 18-годишен младеж от с. Селановци, със счупена лява ръка и гръбначен прешлен, също без опасност за живота.

#опасност #катастрофа #Селановци #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници