Путин ще търси делови отношения с Тръмп

Путин ще търси делови отношения с Тръмп
Източник: Dnes.bg
A A+ A++ A

Руският президент Владимир Путин иска конструктивни и делови отношения с новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп и лидерите на Демократическата партия на САЩ, предаде БНТ.

В отговор на изказване на президента Барак Обама, че "Роналд Рейгън би се обърнал в гроба си", ако види резултатите от неотдавнашните допитвания, че над една трета от републиканците имат положително мнение за Путин, руският президент заяви, че Рейгън би се радвал на победите на партията си на президентските и щатските избори.

Владимир Путин заяви, че Демократическата партия на САЩ греши, като се опитва да прехвърли вината за изборното си поражение от Доналд Тръмп на външни фактори. Русия многократно е отричала обвиненията, че е замесена в кибератаки срещу САЩ.

Демократическата партия трябваше да се извини на американските гласоподаватели за разкритата информация при хакването на ръководството й", заяви Путин. В отговор на обвиненията, че Русия се е намесила в изборите в САЩ, Путин заяви, че хакерите може да са били където и да било по света и отхвърли твърденията на Вашингтон, че те са свързани с Русия.

#Владимир Путин #Доналд Тръмп #САЩ #Барак Обама

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници