Детско мобилно приложение събира на едно място любимите телевизионни канали

Детско мобилно приложение събира на едно място любимите телевизионни канали
WordPress.com
A A+ A++ A

В четвъртък стартира първото в България мобилно видео приложение, изцяло посветено на децата  – Buba Play. За първи път у нас то събира на едно място любимите детски телевизионни канали, които могат да бъдат гледани в реално време, както и селекция от над 500 часа анимационни филми и сериали.

Портфолиото включва телевизионни програми, подходящи за деца от 0 до 14 г. - Baby TV за най-малките, Disney Junior, Fix & Foxi, Cartoon Network и Disney Channel. В списъка с филми, сериали и песнички фигурират едни от най-обичаните заглавия като "Пчеличката Мая", "Пипи Дългото Чорапче", "Астерикс", "Тарзан", "Костенурката Сами", "Овцата Шон", "Жълтурко" и още любими за децата продукции, които постоянно се обновяват. 

Цялото съдържание на Buba Play е подбрано така, че да удволетвори не само интереса на най-малките, но и да осигури спокойствието на родителите относно качеството на продукциите, до които децата им имат достъп. 

Дизайнът и функционалностите на приложението и подредбата на съдържанието в него са съобразени изцяло с навиците на децата при използване на мобилни устройства. 

„Създадохме с голям ентусиазъм и много любопитство този проект и вярваме в успеха му. Buba Play е мобилната алтернатива, която позволява на родителите да осигурят качествено забавление на децата си във всеки един момент не само вкъщи, но и извън дома", каза Маринела Димитрова, инвеститор в Buba Paly.

За да бъде максимално достъпнo до потребителите, приложението е рaзработено като мултискрийн за двете водещи платформи iOS и Android, както и за двата основни типа мобилни устройства - смартфони и таблети.

Всеки, инсталирал за първи път Buba Play, получава свободен достъп до пълното му съдържание до края на годината. Приложението разполага със специално разработен родителски контрол върху плащанията, което добавя още сигурност и спокойствие при използването му.

Различните абонаменти за мултискрийн са лесно достъпни и могат да се видят и на www.bubaplay.bg. Актуална информация и новини за  Buba Play, може да видите и на Facebookстраницата на приложението.

#деца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници