Жребий вкара юношите в група 5 за Евро 2017

Жребий вкара юношите в група 5 за Евро 2017
Източник: Фокус
A A+ A++ A

Юношеският национален отбор на България се падна в група 5 с Франция, Израел и Босна и Херцеговина в Елитния кръг на квалификациите за Евро 2017. Франция е настоящият европейски шампион до 19 години. Само победителят в групата се класира за европейското първенство догодина, което ще се проведе в Грузия от 2-ри до 15-ти юли, предаде 24 часа.

Мачовете от групата ще се проведат от 22-ри до 27-ми март, като домакинът ще стане ясен по-късно. "За всички е ясно, че на този етап вече всички отбори са много силни. Франция е настоящият шампион и разполага с отличен колектив и много силни индивидуалности. Израел е традиционно силен при юношеските гарнитури, а Босна и Херцеговина е съставен от технични играчи, както повечето отбори от този регион на Европа.

За нас е важно да надградим, това, което постигнахме с момчетата по време на мачовете от Първия квалификационен кръг. Имаме достатъчно време да се подготвим и да се опитаме да се представим на ниво. Знаем, че ще е трудно, но момчетата имат качества и характер и аз вярвам в техните възможности", коментира селекционерът Ангел Стойков пред сайта на Българския футболен съюз.

Програма на мачовете на България от Елитния квалификационен кръг:

22.03.2017 Израел - БЪЛГАРИЯ

24.03.2017 Франция - БЪЛГАРИЯ

27.03.2017 БЪЛГАРИЯ - Босна и Херцеговина



#България #Евро 2017 #Европа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници