Пожар и нови взривове след първата експлозия край Петолъчката

Пожар и нови взривове след първата експлозия край Петолъчката
Вътре не е безопасно, защото там навсякъде се взривяват боеприпаси и дай боже да има по-малко жертви, посочи Марин Кавръков. Снимка: sliven-news.com.
A A+ A++ A

Нови взривове продължават да избухват след първата мощна експлозия в склад за боеприпаси край пътен възел Петолъчката в Сливен.

В района на завода има нов пожар и гъсти облаци дим, предаде „Фокус".

„Продължават да се взривяват боеприпаси и взривни материали в склада край Петолъчката. Ако пътува някой за Бургас през Петолъчката, да предприеме обходния маршрут, понеже в скоро време няма да бъде безопасно да се минава през пътния възел," препоръча областният управител на Сливен Марин Кавръков.

По думите му, все още няма информация какво е причинило взривовете.

„Вероятно този, който е свидетел на причината за взрива, не е между живите вече, защото тук експлозиите са сериозни," каза Марин Кавръков.

Той обясни, че складът се намира в котловина и е изграден във възможно най-безопасното място, така че жителите на околните села не са застрашени от шрапнели и метални отломки, които могат да бъдат разхвърляни от взривовете.

„Вътре не е безопасно, защото там навсякъде се взривяват боеприпаси и дай боже да има по-малко жертви," посочи още областният управител на Сливен.

#„Берета Трейдинг" #Петолъчката #взривове #Марин Кавръков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници