Ман Юнайтед отива на полуфинал за Купата на Лигата на Англия

Ман Юнайтед отива на полуфинал за Купата на Лигата на Англия
БГНЕС
A A+ A++ A

Манчестър Юнайтед се класира за полуфиналите на турнира за Купата на Лигата на Англия. Това стана факт, след като на своя Олд Трафорд „червените дяволи” се наложиха с категоричното 4:1 над Уест Хям. Интересното е, че през изминалия уикенд двата тима отново играха помежду си в Манчестър, в двубой от Висшата лига, завършил 1:1, пише БГНЕС.

Златан Ибрахимович даде преднина на домакините още в 2-ата минута, разписвайки се след триково подаване с пета на Хенрих Мхитарян. Само пет минути по-късно Юнайтед можеше да удвои преднината си, но Адриан спаси неговия удар.

„Чуковете” отговориха в 35-ата минута, при която Ашли Флетчър възстанови равенството след груба грешка на Давид Де Хеа. При този резултат завърши и първата част.

Само три минути след подновяването на играта „червените дяволи” отново излязоха напред в резултата с гол на Антони Марсиал, който вкара след втората асистенция на Мхитарян в мача. В 62-ата отново Марсиал бе точен за домакините, засичайки остро центриране отдясно на Валенсия.

Крайното 4:1 в 90-ата минута оформи Златан Ибрахимович с втория си гол в срещата.

В другия четвъртфинален сблъсък от турнира Арсенал отстъпи изненадващо като домакин с 0:2 от Саутхемптън. „Светците” стигнаха до успеха на „Емирейтс” след попадения на Йорди Класи и Райън Бъртранд съответно в 13-ата и 38-ата минути. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници