Бойко Борисов: Кабинетът в оставка изпълнява ангажиментите си всеки ден

Бойко Борисов: Кабинетът в оставка изпълнява ангажиментите си всеки ден
БГНЕС
A A+ A++ A

Оставям Патриотичният фронт и Реформаторският блок да поемат отговорност. Това заяви премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов след Консултативния съвет по национална сигурност при президента Росен Плевнелиев.

Който иска да има мандат, да си има премиер и министри, допълни той, информира БТВ. Аз бях поел ангажимент да освободя този пост и съм го направил, каза още премиерът в оставка. Борисов каза още, че кабинетът в оставка изпълнява ангажиментите си всеки ден.

 

"Мога да съм премиер само с мандат на ГЕРБ и когато ГЕРБ е спечелил изборите. Тогава мога да нося цялата отговорност". Това заяви министър-председателят в оставка Бойко Борисов. Изказването дойде след последния кръг на консултациите при президента преди връчването на мандатите за съставяне на ново правителство, съобщава Нова телевезия. 

от другите партии. Оставам на тях да си поемат цялата отговорност", допълни той. 

Относно отсъствието на новоизбрания президент Румен Радев на консултациите, той заяви: "Моралният победител на изборите го нямаше днес. Той трябваше да излезе и да каже предложенията си. Не е удобно да носиш отговорност. Най-добре е да се изказваш само по теми, които са угодни". 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници