Интер записа ценен успех над Фиорентина

Интер записа ценен успех над Фиорентина
БГНЕС
A A+ A++ A

Отборът на Интер, който се представя изключително колебливо от началото на сезона, записа ценен успех с 4:2 над Фиорентина у дома в мач от 14-ия кръг на Серия А, пише БГНЕС.

Само преди няколко дни „нерадзурите“ допуснаха обрат от два гола преднина и загубиха гостуването си на Апоел в Лига Европа, с което отпаднаха от турнира, но миналата вечер се реваншираха на своите фенове. Още до 19-та минута възпитаниците на Стефано Фиоли дръпнаха с 3:0 след голове на Марсело Брозович, Антонио Кандрева и Мауро Икарди. „Виолетовите“ показаха характер и се върнаха в двубоя с попадения на Никола Калинич и Йосип Иличич до 62-та минута, но междувременно останаха с човек по-малко, след като Гонзало Родригес получи директен червен картон. В самия край на мача Икарди оформи крайното 4:2 и подсигури успеха на своя тим.

След тази победа Интер измести своя съперник от класирането и вече заема 8-мо място с 21 точки, докато Фиорентина е на 9-та позиция с точка по-малко. В другия мач от миналата вечер Наполи и Сасуоло направиха равенство 1:1.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници