Иванка Тръмп: Ще използвам профилите си само за лични цели

Иванка Тръмп: Ще използвам профилите си само за лични цели
Razkritia.com
A A+ A++ A

Дъщерята на Доналд Тръмп Иванка, която беше обвинена в потенциален конфликт на интереси, ще раздели бизнес и личните си акаунти в социалните мрежи, пише БГНЕС.

В писмо, публикувано в „Туитър” и „Инстаграм”, екипът на бизнес дамата съобщи, че съществуващите й акаунти в двете мрежи ще бъдат използвани единствено за лични цели оттук насетне. Информация за брандовете й за бижута и облекла ще бъде оповестявана в два новосъздадени - @IvankaTrumpHQ.

"Мисията на нашата компания не е политическа - никога не е била и никога няма да бъде – въпреки това Иванка лично, разполага с по-голяма възможност да се застъпва за жените и да бъде положителна сила за промяна", се казва в изявлението.

Иванка, която е вицепрезидент на ”Организация Тръпм”, основател на Trump Hotel Collection, общественичка, писателка, моделиерка, безнесдама и майка на три деца, предизвика противоречиви реакции заради присъствието си на дипломатическите срещи на баща си.

Първият повод бяха публикуваните от японското правителство снимки, изобразяващи 35-годишната Иванка и съпруга й, които разговарят с премиера Шинзо Абе по време на срещата му с новоизбрания президент на в „Тръмп Тауър” миналата седмица.

Беше установено и, че тя е участвала в телефонен разговор между аржентинския президент Маурисио Макри и баща си, въпреки че ръководителят на аржентинската дипломатическа мисия увери, че тя и президентът са си разменили само стандартни любезности.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници