Добрев: БСП централизират програмата за енергийна ефективност, така че тя да не работи

Добрев: БСП централизират програмата за енергийна ефективност, така че тя да не работи
Източник: Инфообзор
A A+ A++ A

Това, което днес ни притесни в изявленията на БСП, бяха намеренията да променят програмата. Това каза на брифинг в Народното събрание народният представител от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев във връзка с изказвания на „БСП лява България“ за Националната програма за енергийна ефективност, предаде Фокус.

„Те ще променят тези правила и се готвят да централизират програмата, така че тя да не работи“, посочи той. „Днес изведнъж разбираме, че БСП харесва много тази програма и няма да я спират“, коментира Делян Добрев и уточни, че БСП ще провалят програмата, защото няма да спазват правилата, които са спазвани до момента.

„Ако това се случи тази програма грубо казано ще се забатачи, ще спре да работи, ще загубим програмата и всички успехи от нея“, заяви народният представител. Според него БСП никога не е била конструктивна опозиция. „Програмата накара общините да се съревновават, така и етажната собственост да се съревновава, за да получи финансиране“, посочи Делян Добрев и допълни, че програмата за саниране на жилищни сгради ще намали сметките за отопление на хората.

#БСП #Делян Добрев #програмата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници