Ивана Янева завърши втора на 45-тия Международен конкурс на ВПС

Ивана Янева завърши втора на 45-тия Международен конкурс на ВПС
Източник: НА БРЕГА
A A+ A++ A

 

Ивана Янева, десетокласничка от Ямбол, зае второ място в 45-ия Международния епистоларен конкурс на Всемирния пощенския съюз (ВПС) на тема „Напишете писмо до своето 45-годишно АЗ”, предаде БГНЕС.

Българското момиче е класирано на второ място в международния етап на конкурса след оспорвана надпревара между националните победители от 191 страни, съобщиха от Български пощи. На 23 октомври 2016 г , от 11.30 ч., в Централна пощенска станция гр. Ямбол, главният изпълнителен директор на „Български пощи“ ЕАД Деян Дънешки ще връчи наградата на ВПС на ученичката от Ямбол след официалното откриване на обновената Централна пощенска станция в града.

Обновяването на ПС Ямбол Ц е извършено в изпълнение на проект „Подобряване на работната среда в "Български пощи" EАД, финансиран от Фонд „Условия на труд“ при Министерството на труда и социалната политика. Предмет на проекта за подобряване на работната среда са и пощенските станции във Варна – клон 20, Плевен - Централна поща, Пловдив - клон 2 и Разменно-сортировъчният център в Горна Оряховица.

Общата стойност на проекта е 333 317,10 лева без ДДС, като средствата в размер до 30% се финансират от Фонда. 

#Български пощи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници