БСП: Готви се промяна в бордовете на реформатори, там идват хора на ГЕРБ

БСП: Готви се промяна в бордовете на реформатори, там идват хора на ГЕРБ
БГНЕС
A A+ A++ A

Имаме данни, че в големи държавни фирми се готви промяна в бордовете и на мястото на реформатори досега, там идват хора на ГЕРБ, каза днес в Пловдив депутатът от БСП Манол Генов, пише БГНЕС.

В Българската консолидационна компания са започнали процедури по смяна на бордовете в "Елби булгарикум", ВМЗ-Сопот и НИТИ-ЕАД Казанлък, каза депутатът, последните две предприятия са структуроопределящи за отбранителната промишленост.

"Това ли е рицарско излизане от властта", попита реторично Генов. Той добави, че за втори изпълнителен директор на ВМЗ-Сопот се готви временният председател на ГЕРБ в региона. Манол Генов добави, че Борисов е предпочел да се държи като мащехата на Снежанка - счупила огледалото, защото не си харесала образа. Работа на Борисов е да анализира логиката в това да обвържеш президентските избори със здравето на правителството, при това на средата на мандата и на прага за приемане на Бюджет 2017. Негова работа е и колко ще му вдигнат температурата партньорите му в правителството, задето не подкрепили кандидатурата на ГЕРБ на балотажа за президент, но това не му дава право да мишкува в държавните предприятия, сменяйки назначените представители от участващите в ръководството на държавата партии, категоричен е Генов. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници