Контузия в глезена изкара Белерин от игра за месец

Контузия в глезена изкара Белерин от игра за месец
Източник: Topsport.bg
A A+ A++ A

 

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер няма да може да разчита на титулярния си десен бек Ектор Берелин за около месец, след като стана ясно, че испанският национал има контузия в глезена, предаде БГНЕС.

Младият бранител е получил травмата в заключителните секунди на дербито с Тотнъм по-миналия уикенд след единоборство с Дани Роуз и ще отсъства от терените около 4 седмици. Това означава, че със сигурност Белерин пропуска дербито с манчестър Юнайтед тази събота, както и ключовият мач с ПСЖ в Шампионска лига следващата седмица, който ще определи първото място в групата. Крайният защитник може да се завърне на време за дербито с Манчестър Сити на 18 декември.

Добрата новина за Венгер е, че голмайсторът на тима Алексис Санчес може и да бъде готов за двубоя с "червените дяволи". Санчес бе на лагер с националния отбор на Чили и игра в мача с Уругвай, въпреки че имаше болки в надколянното сухожилие. "Той ми написа, че се чувства в добра форма. Ще трябва да изчакаме до утре, за да го видим и да преценим дали ще може да играе в събота", обясни Венгер. 

#Арсен Венгер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници