Хосни Мубарак получил сърдечен пристъп

Хосни Мубарак получил сърдечен пристъп
Бившият египетски президент Хосни Мубарак е получил сърдечен пристъп при пристигането си в затвора Тора край Кайро. Снимка: luxuo.com
A A+ A++ A

Бившият египетски президент Хосни Мубарак е получил сърдечен пристъп при пристигането си в затвора Тора край Кайро, където бе транспортиран с хеликоптер след произнасяне на доживотната му присъда.

Лекарите се опитвали да стабилизират състоянието на бившия държавен глава, съобщи египетската телевизия като се позовава на медицински източници, предаде БГНЕС.

След като съдът произнесе присъдата, генералният прокурор на Египет нареди Мубарак да бъде прехвърлен от военната болница, където беше досега, в затвора Тора за изпълнение на присъдата.

Според информация от източници на силите за сигурност при пристигането Мубарак получил емоционален срив. Разплакал се, отказал да бъде настанен и възкликнал:

"Велики боже, това ли заслужих!" След това състоянието му се влошило и той почувствал болки в сърцето.

Здравословното състояние на експрезидента е обект на множество спекулации. Адвокатите му твърдят, че той има сърдечни проблеми и е болен от рак, но това бе опровергано от министерството на здравеопазването.

#Хосни Мубарак #бивш президент на Египет #Египет #присъда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници