ГЕРБ иска доказателства заради обвиненията на БСП, че купуват гласове

ГЕРБ иска доказателства заради обвиненията на БСП, че купуват гласове
БГНЕС
A A+ A++ A

Ако ГЕРБ купува гласове, БСП да извадят доказателства. Това заяви депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, пише БГНЕС.

Ненков окачестви евтините политически трикове, с които БСП насаждат страх в обществото, като жалък опит.

„Очаквах малко по-голямо смирение, тъй като хората от БСП очевидно подценяват хората за това, че са забравили какво беше преди 1-2 години - като Костинброд и много други нелицеприятни и нечисти игри, на които те са винаги били царе. Когато Жельо Бойчев съобщаваше тези сигнали каза, че не са ги проверили, и ще ги проверяват. Може ли да има отговорен политик да излезе да говори неща, които не е проверил, а някой му ги бил казал минути преди пресконференцията“, каза депутатът от ГЕРБ. Той не изключи да се готви нещо по-голямо в деня на размисъл.

Според него, ако имаш претенции, че си достоен политик, никога не би си позволил да излизаш и да говориш неща, които не си проверил. „На въпроса дали ще сезират прокуратурата, Бойчев много угодно избягва темата. Нека да го направи, да застане с името си и да внесе сигналите, за които говори. Много е угодно да го правим така в петък вечерта, както и по времето на Костинброд. Да подаде Бойчев сигнал, но със собственото си име. Сигурен съм, че другата седмица темата няма да се повдига повече, независимо от резултатите. Ако ГЕРБ купува гласове, да извадят доказателства”, призова депутатът от ГЕРБ.

Ненков коментира и вчерашния дебат между кандидатите за президент. „Беше по-добре Радев да мълчи, щеше да му донесе повече позитив, отколкото това, което се случи вчера с него”, каза Александър Ненков.

Относно призива на Радан Кънев, че ДСБ ще подкрепи Цачева на втори тук, ако Борисов подаде оставка още в неделя, той посочи: „Кой е Радан Кънев, извинявам се. Ако беше отговорен щеше да си направи партия, да представи своя кандидат. Ако беше толкова искрен, даже не искам да му отговарям. Не му прави чест”.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници