Локо (Сф) подарява лояни карти на деца

Локо (Сф) подарява лояни карти на деца
Източник: levski2000.kottas.org
A A+ A++ A

 

Ръководството на Локомотив София 1929 е подготвило приятна изненада за Деня на отворените врати, който ще се състои тази събота – 12 ноември, на стадион „Локомотив“. Клубът ще направи специален жест към най-малките гости на инициативата, като подари на първите 50 от тях, дошли на събитието, лоялна клубна карта Локомотив, предаде БГНЕС.

Картата ще предостави възможност на децата да присъстват на всички домакински срещи на представителния тим на Локомотив за сезон 2016/2017, както и ще им осигури ексклузивни отстъпки в обектите от партньорската мрежа на клуба (базирани предимно в столичния район Надежда).

В Деня на отворените врати всички присъстващи ще могат да се насладят и на още много интересни и забавни активности. Част от тях са, както официалното откриване на клубното заведение на железничарите - Loko’s Cafe, така и аматьорския турнир, в който шест отбора ще премерят сили за Купата на Локомотив.

В турнира участие ще вземат отборите на:

„Железничарите“

„Фен клуб Локомотив“

„Надежда“

„Joma“

„Парен локомотив“

„Виетнам“

Всеки гост на събитието ще има възможност да се запознае и с историята на един от основните столични грандове, както и да видят къде тренират, играят и се подготвят футболистите на Локомотив София 1929.

Програма на Деня на отворените врати на стадион „Локомотив“:

9:30 ч. – Официално откриване на инициативата и представяне на Loko’s Cafe

10:00 ч. – 13:30 ч. – Футболен турнир за аматьори. Ще се проведе на изкуствения терен на клуба.

10:00 ч. – 13:00 ч. – Вратите на базата на Локомотив ще бъдат отворени за всички желаещи да направят обиколка и да се запознаят отблизо с историята на клуба. 

#Локомотив София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници