Нинова: С падането на ГЕРБ не пада България. Точно обратното

Нинова: С падането на ГЕРБ не пада България. Точно обратното
Източник: Капитал
A A+ A++ A

 

С падането на ГЕРБ не пада България, обратното- България се изправя. Не правете от вашата загуба национална трагедия, заяви днес в началото на парламентарното заседание лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде БГНЕС.

Правите две огромни грешки- не чухте какво казаха 3.5 млн. българи в неделя. Те казаха – не ви харесваме, искаме да работите повече, да не харчите толкова пари от нашите, които ние ви плащаме, и да работите не за личното си обогатяване и партиен интерес, а за нас, за хората, допълни тя.

Освен че предлагате да не работим, ще предлагате да се гледа закон, който да обяви комунистическия режим за престъпен. Какво правите, хора- кандидатът за президент, който подкрепяте искате да обявите за престъпник, защото е бил партиен секретар по време на оня режим ли, запита Нинова.

Министър-председателят ли искате да обявите за престъпник, защото е бил член на партията по онова време, продължи тя. Втора грешка- загубихте на първи тур на изборите и вместо да си вземете поука пуснахте страха, натиска и внушавате нестабилност. Не плашете хората, призова Нинова.

Ние няма да допуснем дестабилизация на България, ние сме гаранта за спокойствието на българските граждани, за работата на институциите и за уважението към Конституцията.

Щели да ни спрат еврофондовете, щял да се върне тоталитарния комунизъм, до там ударихте дъното това изречение да го произнесе партиен секретар, който плаши, че непартиен президент ще върне тоталитарния комунизъм.Внушавате, че щели да се продадат интересите на България.

Кой го прави- външен министър, който ни продаде интереса в ООН и смени Ирина Бокова с Кристалина Георгиева, външен министър, който подписа споразумението с Канада и продаде българското земеделие и българската икономика , подчерта Нинова. Щели сме да превърнем България в гето за бежанци- кой го казва, правителство, което прие постановление 208 за заселване на бежанци в България, за плащане на техните социални и здравни осигуровки.

Щяло да спре санирането, да не изплащате майчинските- ще купувате гласове и ще всявате ужас. В ловешко, на бедните хора, които доведохте до това състояние, раздавате по 2 кг кайма и един хляб- гавра с народа, каза Нинова. И продължи с примерите по други градове, като се обърна към депутатите от ГЕРБ- така избори няма да спечелите. 

#ГЕРБ #Корнелия Нинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници