Жоржиньо се чувства комфортно в Ливърпул

Жоржиньо се чувства комфортно в Ливърпул
Източник: Gong.bg
A A+ A++ A

 

Едно от новите попълнения на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум сподели, че в момента всички в клуба изпитват огромна наслада от начина на игра, налаган от мениджъра Юрген Клоп. Вчера мърсисайдци записаха поредното си страхотно представяне от началото на сезона, побеждавайки като домакин с разгромното 6:1 Уотфорд, като победата ги изкачи до лидерската позиция във Висшата лига, предаде БГНЕС.

Един от голмайсторите на „Анфийлд” пък бе именно холандският полузащитник, който премина при „червените” през лятото от Нюкясъл.

„За всеки един в съблекалнята е чест да е част от този клуб. В ситуация, в която всичко се развива добре – всеки един се наслаждава още повече на играта. Бележим голове и се представяме добре. За съжаление не успяхме да запишем чиста мрежа, но най-важното е, че спечелихме и то бележейки толкова много попадения. Наистина е удоволствие да играеш в такъв отбор. Притежаваме добри футболисти, искаме да доминираме в притежанието топката, да вкарваме голове, да се браним добре. Като цяло в момента се наслаждаваме на щастливи дни в Ливърпул”, заяви Вайналдум.

След 11 изиграни кръга „червените” са водачи в класирането на Премиършип с актив от 26 точки и голова разлика 30:14.

#Ливърпул

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници