Явор Нотев: Доволен съм от резултите на изборите и ще продължим по същия начин

Явор Нотев: Доволен съм от резултите на изборите и ще продължим по същия начин
Източник: Novini.bg
A A+ A++ A

Започваме отлично и ще продължим по същия начин, пътят и целите са ясни. Това каза кандидатът за вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Явор Нотев на пресконференция в НДК във връзка с резултатите от първия тур на президентските избори, предаде Фокус. 

„Няма как да скрия и няма защо удовлетворението си от резултата, постигнат на тези избори, макар и на първи тур и все още междинни. Обръщам се към всички, които ни повярваха, към всички, които са се опасявали от своите съображения да пуснат бюлетините за кандидатите на обединените патриотични сили. Може би не успели до край да ги убедим, а може би тези съображения са от друг характер. Но на всички тях нека да кажа – нито един глас, пуснат за президента Каракачанов не е изгубен, защото не сме забравили какво говорихме при срещите лице в лице с вас“, заяви Нотев.

„Не сме забравили нашите обещания и ангажиментите, които поехме. Не сме забравили и уговорката да се видим след изборите, защото предизборни обиколки се правят от всички кандидати. Ние ще се видим отново, за да направим отчета и разчета на постигнатото заедно, както се готвихме за тези избори с този великолепен резултат“, допълни той. „Започваме отлично и ще продължим по същия начин. Пътят и целите са ясни“, каза още той. 

#НДК #Явор Нотев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници