Каракачанов: Борисов направи достатъчно, за да предизвика отрицателен вот срещу себе си

Каракачанов: Борисов направи достатъчно, за да предизвика отрицателен вот срещу себе си
Източник: Канал 3
A A+ A++ A

 

Има смисъл, има алтернатива на досегашния модел. Това каза Красимир Каракачанов на пресконференцията в НДК. Искаме да освободим българският народ от догмите, че няма алтернатива, да освободим българите от циганската битова престъпност, искаме да освободим българите от игото на ДПС, зарече се кандидатът за президент, предаде БГНЕС.

Ние сме антисистемни и искаме да разбием този модел, който докара българския народ дотук след 25 г. преход, посочи той и изброи някои от важните моменти от програмата си, развита по време на кампанията: довършване на оградата по границата, недопускане на нелегални емигранти, против разселването на нелегални мигранти в България, вдигане на пенсиите, на минималната работна заплата и др.

Каракачанов отправи част от тези въпроси и към първите две двойки на изборите като каза, че все още не знае техните позиции. И точно с отговорите на тези въпроси подчерта, че те могат да спечелят подкрепа.

На предсрочните избори ще направим още по-добър резултат, но кажете ми това добре ли е за България, запита той. Г-н Борисов направи достатъчно, за да предизвика един отрицателен вот срещу себе си, каза кандидатът за президент и напомни разказа за Андрешко.

Каракачанов благодари на кандидата за вицепрезидент Явор Нотев, с който обеща да продължат заедно и занапред и с онези 600 000 българи, които са гласували за тях. Продължаваме напред и в скоро време България ще бъде различна, въпреки че се опитват от Запад и от Изток да ни налагат модели за подражание, заключи Каракачанов.

Благодарим на всички, които ни се довериха, защото нашата идеология е истинска, заяви и лидера на „Атака” Волен Сидеров, учудващо лаконичен. Ние сме в кризисна ситуация в момента, с опасност от военни конфликти и трябва да бъдем изключително балансирани в поведението си, продължи той. Не очаквайте от нас фойерверки, ще бъде последователни, разумни и точни, отбеляза Сидеров.В едни следващи парламентарни избори ще търсим заедно резултат в полза на националния интерес, отговори той на въпрос на медия. И прогнозира, че на следващите парламентарни избори ще бъдат повече партиоти в НС.

Това обединение явно разширява влиянието на патриотизма в България и ще продължим да работим заедно, отчете и председателят на ПГ на ПФ Валери Симеонов. Причината за нашето обединение лежи на основата на идейни причини - за 2 години ПФ доказа, че изпълнява своята програма, а „Атака”, НФСБ и ВМРО имат програми, които са идентични, смята той. И обвини социологическите агенции в манипулации, като фокусира резултатите основно на една от тях.

Според него, намаляването на секциите в Турция с 4 пъти е техен принос, спомена завършването на оградата по границата, обеща с партньорите си да работят по-енергично за по-голяма справедливост в сферата на енергетиката. 

#Красимир Каракачанов #Борисов #Явор Нотев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници