Ибрахимович с два гола за Ман Юнайтед в мача срещу Суонзи

Ибрахимович с два гола за Ман Юнайтед в мача срещу Суонзи
Източник: Sport1.bg
A A+ A++ A

 

Манчестър Юнайтед се завърна към победите във Висшата лига. В мач от 11-ия кръг „червените дяволи” се наложиха с 3:1 при гостуването си на Суонзи. По този начин играчите на Жозе Моуриньо прекъснаха негативната си серия от четири мача без успех в първенството, предаде БГНЕС.

Най-скъпият футболист в света Пол Погба откри резултата в полза на Юнайтед още в 15-ата минута с удар от воле. Само шест минути по-късно гостите удвоиха аванса си чрез Златан Ибрахимович. Шведът сложи край на головата си суша, разписвайки се след асистенция на започналия като титуляр в днешния мач Уейн Рууни. Отново капитанът на „червените дяволи” даде последното подаване към Ибрахимович за класическото 3:0 в 33-ата минута.

След почивката домакините стигнаха само до почетно попадение, дело на холандския защитник Майк ван дер Хоорн, разписал се в 69-ата минута.

С победата Юнайтед се изкачи на шестата позиция в класирането с актив от 18 точки, докато Суонзи остава в опасната зона – на предпоследното 19-то място със само 5 пункта.

В друг мач от днес Хъл Сити прекъсна ужасяващата си серия от шест поредни загуби в шампионата и общо осем мача без победа. „Тигрите” победиха драматично като домакин с 2:1 Саутхемптън, след като още в 6-ата минута изоставаха в резултата след гол от дузпа на Чарли Остин. След почивката обаче домакините стигнаха до пълен обрат чрез попадения на Робърт Снодграс в 61-ата и Майкъл Доусън в 63-ата минути. 

#Висшата лига #Манчестър Юнайтед #Пол Погба #Златан Ибрахимович

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници